Tervehdys, aloha ja silleen!!

Olen 26 vuotias pohojammaalainen nuori nainen lähtöisin Seinäjoelta, tätä nykyä Tamperelainen vasta parisen vuotta tai jokos kolmisen vuotta, kyllä aika menee nopeaa!
Meikkaaja-maskeeraaja ammatiltani ja opiskelen pukeutumisneuvojaksi tällä hetkellä. Välissä on tullut opiskeltua hieman teatteriakin ja toivon että siltä saralla voisin jatkaa myöskin! :) Katsotaan!

Oon kiinnostunut hirrrveän paljon vaatteista, muodista ja trendeistä, meikeistä kasvonhoitoon ja maskeerauksesta bobypainting taideluomuksiin. :)

Musiikki ja eläimet ovat myös lähellä sydäntäni. Eläinlauma meillä onkin kasvanut sitten taas yhdellä uudella tulokkaalla ja meillä on tälä hetkellä 4 kissaa ja siihen muutama pupu ni eiköhän touhua riitä. ;) Haaveilen myöskin edelleen bändin perustamisesta, siitä että pääsisi laulamaan, son niin mukavaa! Mikä sen mahtavempi tunne kun olla lavalla, sitä ei pysty sanoin kuvaamaan, ja se minkä adrenaliinipiikin siittä saa! Ymmärrät sitten mistä puhun jos olet tai pääset kokemaan sen itsekin. :)

Keräilen elokuvia, mikä sen parempaa istua töllön ääreen ja katsoa jotain nostalgista elokuvaa minkä on löytänyt nähnyt esim. viimeksi lapsena tai jotain klassikkoa jonka jaksaa kattoa aina vain uudestaan. :) Teen kirppislöytöjä, harrastan välillä enemmän intohimoisemmin liikuntaa ja sitten välillä vähän vähemmän.. ;) Tykkään ruuasta ja ruuan laitosta ja mielipiteiden jakamisesta. Leipominen on mukavaa mutta joskus aiheuttaa harmaita karvoja nostatuksien ja liivatteiden kanssa! :D
Olen kiinnostunut ihmisten asioista ja politiikasta, haluan herättää ihmisissä kysymyksia ja ajatuksia.
 

Päätin omaksi iloksi alkaa kirjoittamaan vihdoin ja viimein blogia, ja mahtavaa jos muutkin ovat kiinnostuneet sitä lukemaan! Kirjoittelen mistä milloinkin, ääripäästä ärräpäihin, arkipäivän ihmetyksistä, muodin ja kaudeuden virroista jne! :)